Her marcherer vi til Folkets Klimamarch 2024

Folkets Klimamarch finder sted den 1. eller den 2. juni 2024. Du kan være med til at fremme mediernes, vælgernes og politikernes fokus på, at valget skal være et klimavalg ved at gå med i en af marcherne. I denne artikel har vi samlet informationerne om hvor og hvornår der marcheres.

Herunder kan du finde de steder hvor der er annonceret Folkets Klimamarch. Listen opdateres løbende med mere information. Hvis du trykker på bynavnet, så kommer du ind på begivenhedens Facebook-side, hvor du kan læse mere om marchernes program (du behøver ikke en Facebook-profil for at se dem).

København: søndag 2. juni kl. 13:00

Christiansborg Slotsplads, 1218 København K

Aarhus: søndag 2. juni kl. 13:00

Bispetorvet, 8000 Aarhus C

Odense: søndag 2. juni kl. 13:00

Flakhaven, 5000 Odense C

Viborg: lørdag 1. juni kl. 10:00

Trappetorvet, 8800 Viborg

Hillerød: søndag 2. juni kl. 13:00

Torvet 2A, 3400 Hillerød

Ærø: søndag 2. juni kl. 11:30

Ærøskøbing Havn 23, 5970 Ærøskøbing

Aalborg: søndag 2. juni

Vestbyens Skovhave, v. Vesterkæret skole, Aalborg

Hjælp os med at sprede ordet og få sikret et stærkt fremmøde til klimamarch i hele landet.

Folkets Klimamarch bliver arrangeret af lokale ildsjæle og de har brug for en hånd med at sprede ordet så vi får flest muligt med på gaden! Her er tre ting du kan gøre:

  1. Del et opslag eller send dine venner en mail med en opfordring til at komme med til klimamarch. Del fx vores video hvor ni mennesker fortæller om hvorfor de synes det er så vigtigt at tage med til klimamarch 

  2. Inviter dine venner og bekendte med til klimamarch i den nærmeste by. Hvis vi er hundrede personer der hver inviterer blot ti venner, så er vi allerede nået ud til tusind flere, der måske ikke ellers har tænkt over om de ville deltage!

  3. Skab en hyggelig anledning for flere til at følges til klimamarch sammen. Du kan fx invitere til fælles afgang til nærmeste march og gå sammen. Eller i kan gå sammen et par stykker og lave en åbent event på Facebook hvor I opfordrer lokale til at følges med samme togafgang. På den måde får flere lysten til at tage afsted og oplever at de ikke er alene. 

Inviter dine venner og bekendte til begivenheden allerede i dag! Og så håber vi, at vi ses på gaden den 1 & 2 juni.

Forrige
Forrige

Hvad skal der kæmpes for i Europa? Forstå de 9 vigtigste grønne mærkesager

Næste
Næste

Byggebranchen kræver regulering, hvorfor ignorerer politikerne?